AFP
Volledig scherm
© AFP

Weer bingo voor Deceuninck-Quick.Step: Alaphilippe grijpt de macht in Strade Bianche, Van Aert knap derde

WielrennenJulian Alaphilippe heeft vandaag de Strade Bianche op zijn naam geschreven. De 26-jarige Fransman haalde het in een beklijvende finale van Jakob Fuglsang (Astana). Wout van Aert (Jumbo-Visma) werd knap derde. Deceuninck - Quick.Step andermaal aan het feest.

14 reacties

  • Leon Mertens

    5 jaar geleden
    Van Avermaet weer te weinig zoals verleden seizoen ,Van Aert was goed afwachten ,de Belgen zullen weer niet veel winnen !
  • Freddy De Wulf

    5 jaar geleden
    Schitterende prestatie van Wout. De beste Belg aan de meet, stukken beter dan al die andere Belgen. Op vlakker terrein zal zijn vermogen nog beter tot uiting komen. Deceuninck-Quick Step wint heel veel koersen maar steeds met een buitenlander. En over Lotto-Soudal kunnen we helemaal zwijgen.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Verdiende winnaar en een zeer mooie prestatie van onze Belgische renners. Het is wel zo dat we de prestaties ook niet moeten overschatten want de wereldtop was helemaal NIET aanwezig want uit de top dertig van de UCI Ranking stonden hoop en al een 10-tal renners aan de start !!! En het ging dan ook maar over een koers van 184km over een weliswaar zwaar geaccidenteerd parkoers maar dat is de Ronde v Vlaanderen en de Ronde v Lombardije ook. Zonder L-B-L te noemen.
  • Johan Maddens

    5 jaar geleden
    Schitterend Wout , na amper twee wedstrijden in de benen . We zitten goed voor de komende jaren . De poort staat open voor een mooie toekomst als wegrenner . En voor de afbrekers ziet het er niet goed uit ,veel sterkte !
  • Dirk Van Den Bossche

    5 jaar geleden
    Knappe solo van Wout , het mooie gebaar toen hij over de meet reed was waarschijnlijk voor zijn grote supporter Filip