Johnny Depp en zijn ex Amber Heard
Volledig scherm
Johnny Depp en zijn ex Amber Heard © Fotomontage HLN

Wie liegt? Zo zit rechtszaak van 50 miljoen tussen Johnny Depp en ex Amber Heard in elkaar

CelebritiesHet houdt maar niet op met het moddergooien over en weer tussen exen Johnny Depp en Amber Heard. Johnny Depp heeft zijn ex-vrouw aangeklaagd. De acteur eist 50 miljoen dollar (bijna 45 miljoen euro) omdat ze hem in een artikel in The Washington Post heeft beschuldigd van mishandeling. Bovendien wordt Amber ook nog eens beschuldigd van overspel tijdens hun huwelijk. 

4 reacties

  • Karla Desmet

    5 jaar geleden
    euh... het zal eerder een klets geweest zijn... en dat zou het goed maken of wat. ik geloof haar niet ten volle. ik geloof hem niet tenvolle. passionele relaties: het is misere alom. het zou niet mogen. maar het is zo. en bij miljonairs en movie stars is het tig keer erger dan bij de gewone mens. maar ook niet goed te praten.
  • Johan Bongers

    5 jaar geleden
    Vrouwen die mannen treiteren en uitdagen in de hoop dat hij een stommiteit begaat, het is niet nieuw en vaak onderbelicht door de media. Die zou eindelijk eens wat meer aandacht voor het manipulatieve en slinkse gedrag van vrouwen mogen tonen.
  • Rrwin De Jaeger

    5 jaar geleden
    Ze ziet er eerlijk gezegd nog goed uit, na al die vele vuistslagen die ze zogezegd kreeg van de Depp.... Taal waarschijnlijk eerder een klets geweest zijn...
  • Sven Van Woensel

    5 jaar geleden
    Aan de vorm van de verwondingen te zien vermoed ik dat het een iPhone was