Henry County Sheriff
Volledig scherm
© Henry County Sheriff

Koppel gearresteerd voor kindermishandeling nadat alerte serveerster foto op Facebook deelt

Serveerster Jordan Cooper uit de Amerikaanse staat Kentucky trok meteen aan de alarmbel toen ze zag hoe een stel klanten hun jonge dochtertje hardhandig aanpakten op restaurant. Cooper zette een foto op Facebook en vroeg haar vrienden om hulp om het koppel te identificeren. Dat werkte: ze werden dezelfde avond nog opgepakt voor kindermishandeling.

8 reacties

  • Anthony Vandooren

    5 jaar geleden
    "man werd in 2008 al veroordeeld tot kindermisbruik" Das toch wel straf..
  • kris verbeek

    5 jaar geleden
    Chapeau voor die serveerster. Moest ik zien dat ouders hun kleintje mishandelden, zou ik ook tussenkomen. Hoewel mijn man dan schrik voor mij zou hebben. Hij vindt onze safety belangrijker dan de safety van iemand die wij niet kennen. Misschien heeft hij wel gelijk want tegenwoordig moet men op zijn woorden letten, maar dat is tegen mijn karakter. Wanneer ik onrecht zie, reageer ik.
  • Saadia Sellak

    5 jaar geleden
    Zelf heb ik ook meerdere malen de politie gebeld wanneer ik op straat getuige was van kindermishandeling en de politie neemt het altijd serieus. Eens kwamen de agenten na mijn telefoontje meteen het metrostation ingestormd en waren ze zelf nog getuige hoe een kind door haar schijnbaar dronken ouders vreselijk geslagen en geschopt werd. Meld alstublieft kindermishandeling altijd aan de politie, ook als er een vermoeden bestaat.
  • Nikolaas Bouman

    5 jaar geleden
    Geweldige actie van deze serveerster! Wat iemand bezielt een kind te mishandelen is mij een raadsel. Ik hoop dat hij nu voor jaren de bak in draait. Boontje komt om zijn loontje.
  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Dat noemen ze sociale controle. Pluim voor die serveerster die voor hetzelfde geld de andere kant had kunnen opkijken.