De 28-jarige Chrystal Walraven liet haar vijf kinderen thuis achter terwijl ze genoot van een vakantie in South Carolina.
Volledig scherm
De 28-jarige Chrystal Walraven liet haar vijf kinderen thuis achter terwijl ze genoot van een vakantie in South Carolina. © Round Rock Police Department

Moeder laat haar 5 kinderen thuis achter terwijl ze geniet van 4-daagse vakantie

buitenlandEen Amerikaanse vrouw liet haar vijf kinderen, tussen de één en twaalf jaar oud, thuis achter terwijl ze op vakantie ging, zo melden Amerikaanse media. De 28-jarige Chrystal Walraven uit Texas trok er samen met een vriend vier dagen op uit in South Carolina. De moeder, die beschuldigd wordt van kinderverwaarlozing, riskeert een celstraf van twintig jaar.

8 reacties

  • oswald billiet

    5 jaar geleden
    Mij lijkt dat zeer sterk overtroffen. Een moeder van vijf kinderen die er eens uittrekt. Burn out? Zenuwinzinking? Geen vader? Geen begrijpende buren? Geen psychiatrische hulp? Armoede? Schulden? Neen , direct 20 jaar en kinderen kwijt. Hier schijnt men te veroordelen zonder te oordelen.
  • paul van gele

    5 jaar geleden
    Riskeert 20 jaar cel ? Geens kan eens zijn licht gaan op steken daar. En die kinderen zijn nu wel hun moeder kwijt waarschijnlijk voor altijd dan ook.
  • Julien van Ghent

    5 jaar geleden
    De moeder, die beschuldigd wordt van kinderverwaarlozing, riskeert een celstraf van twintig jaar, in België een enkelband voor drie weken.
  • Magda De Munck

    5 jaar geleden
    En waar zat hun vader?
  • Ston Dw

    5 jaar geleden
    Direct laten nakijken en straffen !!!!!