Philippe Vandenberghe.
Volledig scherm
Philippe Vandenberghe. © Belga

Hulpverlener aanslagen Brussel zet hongerstaking op luchthaven stop

Philippe Vandenberghe, een van de eerste hulpverleners na de aanslag van 22 maart 2016 op de luchthaven van Zaventem, heeft een punt gezet achter zijn hongerstaking. Dat heeft hij aangekondigd op zijn Facebook-pagina. Vandenberghe heeft een brief gekregen van premier Charles Michel, die tegemoet komt aan een deel van zijn eisen voor de schadevergoeding van de slachtoffers.

4 reacties

  • Vloebergs Jan

    5 jaar geleden
    Mensen die slachtoffer zij van aan bomaanslag in Belgie moeten jaren wachten op de nodige steun waar ze recht op hebben, IS Strijders willen ze kost wat kost naar hier halen samen met hun kroost. Een regelrechte schande, geloofwaardigheid is politiekers 0
  • Peggie Van Audenhove

    5 jaar geleden
    Premier Michel: medeleven alleen is niet voldoende om de slachtoffers van terreur in dit land te geven waar ze recht op hebben.Een wetsvoorstel van 2017 dat nu nog steeds niet goedgekeurd is?De slachtoffers van de bende van Nijvel die ook nog steeds niet vergoed en al hun medische en andere kosten zelf moeten dragen, tenzij Delhaize hen financiëel wat heeft geholpen (waar de overheid zich een vb mag aannemen)?Schandalig!Ik hoop dat alle slachtoffers snel compensatie krijgen.
  • lieve vanderstraeten

    5 jaar geleden
    Een schande wat die mens moet doen.
  • stefan crama

    5 jaar geleden
    Heel erg dat men op die manier moet opkomen voor zijn rechten. Politici schaam u.