Diatta scoorde zijn eerste goal in het shirt van Club.
Volledig scherm
Diatta scoorde zijn eerste goal in het shirt van Club. © Photo News
KAS Eupen EUP
0
EINDE
4
Club Brugge CLU
  • Hans Vanaken Goal 22' 47'
  • Krépin Diatta Goal 23'
  • Ruud Vormer Goal 45'

VIDEO. Vanaken wijst Club de weg in Eupen: Gouden Schoen goed voor twee goals

Jupiler Pro LeagueEen middagwandeling am Kehrweg, dat werd de laatste verplaatsing in de reguliere competitie voor Club Brugge. Met dank aan Hans Vanaken, die blauw-zwart met twee goals en een assist langs een zwak Eupen leidde. 

3 reacties

  • Guy Van Becelaere

    5 jaar geleden
    Als ze tegen Liverpool zouden gespeeld hebben zou ik zeggen puike prestatie maar Eupen ? sorry zelfs Beveren met alle respect wint van Eupen !
  • Janssens Paul

    5 jaar geleden
    FCB heeft gedaan wat het moest doen, namelijk winnen, puike prestatie. Maar om nu weer te doen alsof ze een wereldmatch gespeeld hebben, da's toch wat met de haren getrokken. Tegen Eupen, die niks meer te winnen of te verliezen hadden, met enkele spelers in transfer-modus en niet écht gemotiveerd... enige relativering lijkt mij meer op de plaats dan altijd dat overdreven ophemelen. In matchen zonder tegenstand zoals deze is het makkelijk voetballen, nietwaar Hans?
  • phil grey

    5 jaar geleden
    natuurlijk alweer comment op een gave prestatie van Club, we weten allemaal uit welke hoek dat komt …..net alsof kortrijk het brussels ploegske een strobreed in de weg gelegd heeft.