R. Kelly (rechts) bij zijn vrijlating uit de gevangenis afgelopen zaterdag nadat hij eindelijk een alimentatieschuld aan zijn ex betaald heeft. Even daarvoor was Kelly nog voorlopig vrijgelaten na een aantal beschuldigingen van seksueel misbruik.
Volledig scherm
R. Kelly (rechts) bij zijn vrijlating uit de gevangenis afgelopen zaterdag nadat hij eindelijk een alimentatieschuld aan zijn ex betaald heeft. Even daarvoor was Kelly nog voorlopig vrijgelaten na een aantal beschuldigingen van seksueel misbruik. © AFP

Brengt nieuwe misbruikvideo R. Kelly verder in de problemen? Opnieuw minderjarige meisjes betrokken

Er is een nieuwe video opgedoken waarin R&B-zanger R. Kelly te zien zou zijn terwijl hij minderjarige meisjes misbruikt. Dat heeft advocate Gloria Allred vandaag tijdens een persconferentie in New York gezegd. De zanger werd in februari in Chicago beschuldigd van seksueel misbruik van vier vrouwen, onder wie drie minderjarige meisjes.

6 reacties

  • Jean-Paul Hoornaert

    5 jaar geleden
    als dit echt waar is moet hij onmiddellijk gecastreerd worden
  • Andy Verachtert

    5 jaar geleden
    Misbruik is een gevoelig onderwerp en zou door politie en gerecht met veel gevoel voor privacy moeten behandeld worden om een "heksenjacht" te voorkomen. Na een heksenjacht is een eerlijk proces niet meer mogelijk.
  • Jos Plessers

    5 jaar geleden
    Lijkt me vergezocht inderdaad.Zulke cassettes ga je toch als eigenaar niet uitlenen of ge verloren doen,eh.
  • Dirk Vangossum

    5 jaar geleden
    Allemaal heel toevallig dat net nu die tape opduikt.
  • Dimos Sotiropoulos

    5 jaar geleden
    Hoeveel tapes moeten er opduiken voordat een pervert de gevangenis in moet? Hoop dat die daar snel zijn lesje krijgt en voor andere microfoons kan gaan zingen.