© Photo News

Na spektakel van vorige week: Wat kunnen we deze week verwachten in de Champions League?

Vorige week zorgden ajax en Manchester United voor de verrassingen in de terugwedstrijden van de achtste finale van de Champions League. Ook deze week worden er terugwedstrijden gespeeld. Juventus moet dinsdagavond proberen een 2-0 verlies goed te maken tegen Atlético. Maar ook Barcelona, Lyon, Manchester City, Scalke 04, Bayern Munchen en Liverpool komen in actie.

Sive

Ronaldo werd afgelopen zomer binnengehaald bij Juventus met het oog op de Champions League, maar Ronaldo is in het kampioenenbal een pak minder goed bij schot dan in de Italiaanse competitie. Hij kon nog maar 1 keer scoren. Toch kijkt Ronaldo met veel vertrouwen naar de terugwedstrijd van de achtste finale van de Champions League: “Er is veel vertrouwen en geloof”, zegt hij op de clubwebsite. “We hebben een speciale avond nodig tegen Atlético, maar we hebben de fans nodig om een geweldige atmosfeer te creëren in het stadion zodat wij ons werk op het veld tot in perfectie kunnen uitvoeren. Maak je klaar voor een comeback”, zegt Ronaldo strijdvaardig.

Juventus moet om door te stoten wel een 2-0 verlies goedmaken van in de heenronde en Atlético staat erom bekend maar weinig doelpunten te incasseren.

Atlético met gehavende verdediging naar Turijn

Maar Atlético kan in de terugwedstrijd wel niet rekenen op de sterkste verdediging. De linksachters Filipe Luis en Lucas Hernandez zijn out met respectievelijk een kuit- en knieblessure en ook kapitein Diego Godin had afgelopen week last van pijntjes. Hij zit wel in de wedstrijdselectie. Verder zullen ook middenvelder Tomas Partey en spits Diego Costa niet van de partij zijn door schorsing. Of Juventus kan profiteren van de afwezigheden weten we dinsdagavond rond 22. 45 uur.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer