Een deel van het incident werd gefilmd.
Volledig scherm
Een deel van het incident werd gefilmd. © HLN

Gewapende man die werd neergeschoten in Kruishoutem kreeg eerst kogel in been

De man die gisterenavond doodgeschoten werd door de politie in Kruishoutem, werd eerst in het been geschoten, na herhaaldelijke aanmaningen en na een waarschuwingsschot in de lucht. Dat zegt de afdeling Oudenaarde van het parket Oost-Vlaanderen.

6 reacties

  • Els Verlinden

    5 jaar geleden
    Ze hebben eerst in zijn been geschoten maar toen die vent zijn wapens niet wou neerleggen hebben ze opnieuw geschoten... Dat hij achteraf overleed aan zijn verwondingen kan vanalles zijn. Een hart dat op is van de drugs- of alcoholintoxicaxie (want die vent was straalbezopen blijkt) geeft gemakkelijk op hoor... Je ziet zo dat hij omver viel van zattigheid... pas achteraf overleed hij... Wie weet gewoon een hartstilstand door overmatig alcoholgebruik... Zijn daden waren evengoed een delier!
  • Guy Dupont

    5 jaar geleden
    Onbegrijpelijk dat de politie iemand dient door te schieten bij een uitschakeling. Eerst een schot in het been, dan dodelijk. Of die kerels kunnen niet schieten, of het is doelbewust gedaan. Je kunt iemand ergens anders raken om uit te schakelen. Benieuwd wat hun uitleg zal zijn...?
  • louis pippers

    5 jaar geleden
    Zoals verwacht de correcte procedure gevolgd door de agenten nu enkel spijtig dat zij ook vervolgt worden om een crimineel te stoppen voor deze wetsdienaars onmenselijk zulke procedures en dit enkel om uw werk te doen schande!!
  • FRANS DE ROUCK

    5 jaar geleden
    die agent zal het goed moeten uitleggen! En dat zal niet lukken.Van bedreiging is hier niet veel te zien. Ruime afstand tussen beide partijen. Voortgaande op de opname is moord in feite het juiste woord.
  • Robert DE REU

    5 jaar geleden
    Wat er juist is gebeurt doet voor mij niet ter zake, dagelijks lees je over steekpartijen, en messen, wat nogmaals bewijst dat de jacht op enkele wapenliefhebbers destijds weinig baat heeft gehad, wat gaat men nu doen, grote messen massaal moeten inleveren, als iemand kwade bedoelingen heeft vindt hij altijd iets, desnoods een knuppel zoals onze voorouders.