Een trouwjurk voor minder: deze merken hebben betaalbare creaties in hun collectie

De trouwjurk van je dromen kan een serieuze hap uit je budget betekenen. Om je bankrekening te sparen, ontwerpen steeds meer modemerken en -ketens betaalbare creaties waarin je op je grote dag minstens even hard straalt. Tien jurken onder de 300 euro ter inspiratie, die de mogelijkheid voor een tweede jurk ’s avonds wél openlaten...

vwh

C&A Een echte prinsessenjurk met een rok uit tule, een aansluitend model met pittige transparante zones: de Belgische modeketen heeft voor iedereen wat wils in het gamma. Ook aan bruidslingerie werd gedacht, net als aan de mannen. Die krijgen een eigen collectie trouwkostuums.

H&M Voor het tweede jaar op rij pakt ook de Zweedse keten H&M uit met een bruidslijn. Die bestaat uit eenvoudige creaties, waaronder een off-shoulder model en een satijnen slip dress die je nog kunt aandoen als je naar een communiefeest moet.

Sessùn Het Franse Sessùn trekt de romantische kaart met een bohemian toets. Denk aan eenvoudige, zwierige jurken met kleine details die de look extra vrouwelijk maken. De lijn leent zich per-fect voor een trouwfeest met blote voeten in het zand. Of wat dacht je van in een botanische tuin?

Naf Naf Deze modeketen liet zich voor de nieuwe trouwcollectie inspireren door snelle beslissers in Las Vegas. In de campagne zien we modellen poseren voor Amerikaanse lichtreclames en in een hotelkamer. Budgetjurk in de koffer, richting trouwkapel in sin city en just say yes!

Ivy & Oak Dit label werd opgericht in 2016 en brengt trouwmode uit Berlijn. Verwacht je aan eigenzinnige ontwerpen zoals een stoer jumpsuit met V-hals (probeer eens te combineren met schoenen in een knalkleur) en een minimalistisch jurkje over een kanten top.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer