De aanwervingsvooruitzichten zijn goed in Vlaanderen, wat weer goed is voor de koopkracht. Archieffoto.
Volledig scherm
De aanwervingsvooruitzichten zijn goed in Vlaanderen, wat weer goed is voor de koopkracht. Archieffoto. © anp

Vlaamse werkgevers blijven personeel aanwerven ondanks economische onzekerheid

Heel wat Vlaamse werkgevers gaan de volgende maanden extra personeel aanwerven, ondanks de economische onzekerheid door onder meer de brexit. Volgens human resources-bedrijf Manpower zijn de aanwervingsvooruitzichten in Vlaanderen zelfs het hoogst sinds eind 2015. 

3 reacties

  • Stefanie van Dijk

    5 jaar geleden
    Ik heb een prima job maar kijk toch altijd rond en wat ik dan zie is veel interimwerk en contracten op projectbasis oftewel niks vastigs! Wat ik dus denk is niet dat de werkgevers positief ingesteld zijn maar eerder dat ze nog erg voorzichtig zijn en enkel mensen aannemen voor de duur van hun projecten om ze vervolgens weer af te danken
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Goed nieuws reclame kort voor de verkiezingen. Wij weten wel beter. Vaste jobs worden heel weinig aangeboden. Enkel interimpostjes. En we lezen ook hoeveel bedrijven elke maand mensen aan de deur zetten. Dus dit is ook weeral fout informatie om de mensen te beduvelen en wijs te maken dat deze regering goed werk leverde. niet, dus.
  • viaene philippe

    5 jaar geleden
    Positieve ingesteldheid van de werkgevers ,dikke pluim ,ge moet al die prognoses met een korreltje zout nemen ze slaan de bal heel dikwijls ernaast,doe zo verder blijf positief.