Celien Hermans
Volledig scherm
Celien Hermans © ©Foto I&C

Celien Hermans valt 30 kilo af dankzij een maagoperatie: “Eindelijk kan ik weer de trap op zonder buiten adem te zijn”

TVNa een turbulent jaar waarin ze werd getroffen door een herseninfarct, dient 2019 zich véél positiever aan voor Celien Deloof (26), dochter van Margriet Hermans. Haar eerste album wordt zeer positief onthaald. En na een drastische maagoperatie voelt ze zich fitter dan ooit. “Ik heb me zelfs al ingeschreven voor de Antwerp 10 Miles”, zegt Celien trots in Dag Allemaal.

10 reacties

  • Sabine Van Beek-Baeten

    5 jaar geleden
    Zou wie niks van dit type operaties afweet (tenzij van ‘horen zeggen’), aub willen zwijgen? In België betaal je ook veel zelf (zeker voor velcorrecties), om maar iets te noemen. Geen enkele maag/darmoperatie is ‘simpel’! En verder zwijg ik!
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    En als ze nu nog het overtollige vel laat weghalen weegt ze nog 10 kg lichter, jam-mer genoeg is dit weer zoiets waar de maatschappij voor opdraait omdat de discipline en karakter ontbreekt een streng dieet te volgen en zoals hieronder aan-gehaald,ze hervallen in x tijd terug in hun zelfde patroon.Wist je overigens dat in Nederland dit op eigen kosten is zo'n operatie maar Nederlanders zijn vindingrijk en komen daarvoor naar Belgie en wie betaald het, juist.
  • J. VAN SCHUERBEECK

    5 jaar geleden
    Is het dan zo moeilijk om wat minder te vreten ?
  • Marina Martens

    5 jaar geleden
    Zou het NOOIT meer laten doen. Veel te veel complicaties, en levenslang voedingssupplementen nemen. Misselijkheid bij iedere maaltijd, raad het echt niet aan
  • Jef Smit

    5 jaar geleden
    Geen respect hiervoor. Met wilskracht en karakter kan je ook afvallen!