VTM
Volledig scherm
© VTM

Joris uit ‘Blind Getrouwd’ uit zijn frustraties bij vrienden: “Ik ben verkeerd gematcht”

TVHij dreigt stilaan de pineut van deze ‘Blind Getrouwd’- editie te worden. Joris (30), die er alles aan doet om Annelies (29) voor zich te winnen, maar op ‘n koude muur stuit. En dan maar besluit om haar te verrassen met tientallen rozen. “Hij wou origineel uit de hoek komen”, zegt een vriend van Joris in Dag Allemaal.

74 reacties

  • guy vermeulen

    5 jaar geleden
    Dat moet zijn gelijk nen kruiwagen gebruiken,als ze gebruikt is ,voer je ze terug naar huis .
  • carine francoys

    5 jaar geleden
    Joris laat je niet langer belachelijk maken door zo een onvolwassen vrouw die bovendien een vree hoge dunk heeft van zichzelf...begrijp niet dat ze wil deelnemen aan dergelijk programma..ze stelt zich helemaal niet open bah...zielig
  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Maria, ik vind dat ook manipulatief van Joris. Ik begrijp je punt. Dit heeft niks met gevoelens te maken maar met bevestiging willen. Het is niet dat ze elkaar al zeer lang kennen.
  • Maria Scheuts

    5 jaar geleden
    Joris komt mij over als een ongeduldig dwangmatig en vooral onzeker persoon. Die vele rozen kopen getuigt in die situatie van een gebrek aan inlevingsvermogen en komt over als manipulatief. Hij bereikt steeds het omgekeerde. Bovendien zijn gevoelens niet afdwingbaar en daarom vraag ik mij af of dergelijke experimenten moreel verantwoord zijn.
  • Raf Christiaens

    5 jaar geleden
    Annelies haar match is te zoeken in de afdeling witgoed van Mediamarkt tussen de frigos