Stig Broeckx in ‘Bargoens’
Volledig scherm
Stig Broeckx in ‘Bargoens’ © © VRT - 2019

Na het succes van ‘Bargoens’: Eric Goens gaat het verhaal van Stig Broeckx verfilmen

FilmMomenteel loopt het tweede seizoen van het Eén-programma ‘Bargoens’ op de buis. Daarin volgt Eric Goens enkele mensen met straffe verhalen, waaronder Stig Broeckx. De wielrenner die in 2016 zwaar ten val kwam en in een coma belandde, verstomt Vlaanderen iedere week met zijn positieve ingesteldheid en doorzettingsvermogen. Onder meer Tom Waes en Sven Nys noemden hem op sociale media al een held, en ze zijn niet alleen. “Hij is echt de chouchou van Vlaanderen geworden” aldus Goens, die het verhaal van Stig nu ook wil verfilmen.

8 reacties

  • Eduard Demuynck

    5 jaar geleden
    Wat Stig Broeckx doet is in mijn ogen straffer dan Peter Sagan die drie keer wereldkampioen werd. Ik hou van het wielrennen maar ik doe diepe buigingen voor mensen zoals Stig die een karakter heeft waar veel anderen de moed moeten door krijgen om ook te strijden om gelukkiger te worden.
  • Myriam Baeten

    5 jaar geleden
    Kippenvel daar word een mens stil van! Wat een jongen! Niets dan bewondering !!!!
  • FRANK WILLEMS

    5 jaar geleden
    Goens weet het te brengen zonder kwetsen , show of grote woorden .
  • vicky vanderweyen

    5 jaar geleden
    Kijk er al naar uit,heel goed idee,Stig en zijn familie zijn heel mooie mensen,heb een onnoemelijk groot respect hoe zij gevochten hebben en nog vechten.
  • Janin Vandermaelen

    5 jaar geleden
    Dikke proficiat voor Stig. Nooit aflatende inzet, energie en doorzettingsvermogen. Positief ingesteld en ongelooflijk vriendelijk... ondanks zo een moeilijke periode.