REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Pa Courtois: “Thibaut wordt geviseerd”

49 reacties

  • Henri Gillet

    5 jaar geleden
    Real had hem echt niet nodig: met goede keeper een aantal keer na elkaar de champions league gewonnen...geforceerde transfert van de Courtois-clan en daar met open ogen ingelopen!
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Wie nog nooit "gezondigd" heeft gooit maar de eerste steen. Iedereen kan eens een minder goede serie hebben !
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Marcus Camps je hebt gelijk wat betreft de prijzen, maar vergeet niet dat hij voorheen bij laf spelende elftallen heeft gespeeld. Waar soms 8 verdedigers voor zijn neus stonden. Bij een aanvallend spelende ploeg heeft hij veel meer moeite mee, want meevoetballen kan hij totaal niet. Op zich niet erg, hij moet gewoon ballen tegen houden. Maar dat hij de beste keeper van de wereld is, gaat er bij mij nooit in. Hij is goed, maar staat zeker niet in de top 3 beste keepers van de wereld.
  • Marcus Camps

    5 jaar geleden
    Al acht jaar elk jaar, één of meer prijzen. Wie doet het hem na ? Jaloezie alom ! Die ene blunder zogezegd was zelfs hele maal geen fout. Hij moest die stap vooruit zetten om in te komen. Stel je voor dat je gewoon blijft staan en ze koppen die voor je neus in doel, dan sla je pas een figuur ... Dat daardoor een gaatje ontstaat waar net een bal door kan, tempis ... je kan niet overal zijn.
  • Henkie Janssen

    5 jaar geleden
    Vind het het gek met zijn gedrag en prestaties. Meest overschatte keeper ooit.