-
Volledig scherm
PREMIUM
- © Photo News

Wout van Aert volgt “alternatieve route” naar Vlaamse klassiekers

WielrennenWat zei Wout van Aert (24) na de Strade Bianche? Dat wedstrijden van 180 kilometer hem momenteel op het lijf geschreven zijn, maar dat hij voor de topklassiekers nog een paar jaar nodig heeft. De afstand, weet u wel. En wat is zijn volgende race? Inderdaad: Milaan-Sanremo, 291 kilometer lang.

6 reacties

  • pierre de smet

    5 jaar geleden
    Denk eerder dat Wout gokt op een goede uitslag in Vlaanderens mooiste of in Paris - Roubaix
  • jacques weterings

    5 jaar geleden
    En na Milaan-San Remo flink op de rollen Wout dan komt het allemaal wel goed.
  • jacques weterings

    5 jaar geleden
    Hoop op de weg ook competitie te zien tussen Mathieu en Wout. Dat komt zeker !
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Voor het echte grote werk is er algemeen ook meer "fond" nodig. Niet toevallig dat juist 30ers scoren in de topklassiekers. Wout kent de manier van koersen in de Vlaamse Ardennen van bij de beloften. Constant je positioneren en concentreren, zenuwactigheid troef in het peleton. Bij de profs is de afstand en het tempo het grootste verschil. Hij liet vorig jaar al zeer veel zien, maar toch zal hij wat tijd nodig hebben. Hij is slechts 23 jaar.
  • Johan Maddens

    5 jaar geleden
    Uit goede bron zou Wout al twee seizoenen een beetje anders trainen , dus meer gericht naar de weg , en het veldrijden eerder als voorbereiding . Hij heeft me zeer verbaast zaterdag terug bij de twee koplopers aan te sluiten en dit voor zijn tweede wedstrijd . Wout is tot veel in staat volgens mij , is nog maar 23 jaar .