REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Pelosi geen voorstander impeachment Trump: “Hij is de verdeeldheid van het land gewoon niet waard”

House Speaker Nancy Pelosi is als Democraat dan wel geen fan van Donald Trump, maar een poging tot ‘impeachment’ van de Republikeinse president - een procedure om hem te laten afzetten - vindt ze geen goed idee. Volgens Pelosi zou er alleen maar verdeeldheid van komen in de VS. Dat zegt ze in een interview met de Washington Post. “Hij is dat gewoon niet waard”, klinkt het.

12 reacties

  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Kunnen ze hem dan niet gewoon afzetten wegens onbekwaamheid, op basis van dat fameuze artikel 25?
  • Steve Warson

    5 jaar geleden
    Karel Tichmann: gelukkig zijn de financiële gegevens van Pelosi bekend en volledig transparant. Nú nog graag hetzelfde bij Trump, misschien al eens beginnen met zijn belastingaangifte, en dan zijn echte nettowaarde.
  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Het is te laat voor een impeachment-procedure. Dat weet toch iedereen ?
  • Katrien Weyn

    5 jaar geleden
    Pelosi probeert haar gezicht te redden. De Democraten en alle mainstream media hebben twee jaar lang de mensen de illusie wijsgemaakt dat ze op het punt stonden Trump te impeachen. Ongegronde verzinsels. Je moet namelijk eerst een misdaad vinden en dan nog bewijzen dat Tump betrokken is. Het Russian collusion verhaal blijkt een hoax en binnenkort zal Mueller zijn rapport dat bevestigen.
  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    De verdeeldheid werd op gang getrokken door een president die geen bruggen kan bouwen over partijen en dan maar nonsens begint te tweeten om al zijn opponenten zwart te maken. Eigenlijk hoeft dit niet te verbazen, de heer Trump is niet vies van maffia-praktijken. Ik voorspel weinig goeds voor de toekomstige politiek in de US, de trend is gezet.