Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © Getty Images

Vliegtuig moet terugkeren omdat passagier haar... baby vergeten was in luchthaven

BizarEen piloot die vanuit Saudi-Arabië op weg was naar Maleisië is kort na het vertrek moeten terugkeren. De reden was wel zeer opmerkelijk: een van de passagiers was... haar baby vergeten in de luchthaven. Dat het ongeloof ook in de controletoren groot was, bewijzen de vrijgegeven audio-opnames.

9 reacties

  • Sarah Maes

    5 jaar geleden
    Amai! Een moeder alleen maar met de naam. Maar verantwoordelijkheid? Dat zie ik niet. Hoe is dat nu mogelijk, je kind zonder toezicht te achterlaten? Zij is een moeder die niet in staat is om voor een kind te zorgen. Waarom maken mensen zomaar kinderen als ze hun hoofd in de wolken doorgaan hebben?
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Eric Horta je hebt 100% gelijk, zie vaak op het luchthavens dat mensen de verkeerde kant oplopen, struikelen, tegen andere mensen opbotsen, terwijl ze zo druk zijn met hun smartphones. Alles ontgaat ze wat er om hun heen gebeurt. Vind het echt een autistisch gedrag.
  • Eric Horta

    5 jaar geleden
    In het Smartphone tijdperk is dat niet meer zo zeldzaam. Meegemaakt op m'n werkvloer,kinderwagen met klein kind achtergelaten,ouders kwamen na halfuur terug,om kind op te halen.
  • lut vanhyfte

    5 jaar geleden
    Als Home Alone, zodanig veel koters dat 't niet eens opvalt wanneer er 1 achterblijft... Maar een baby? Hopelijk moeten die 'ouders' álle kosten dokken...
  • ivan Gabriels

    5 jaar geleden
    Al maar goed dat ik zeer zelden vlieg,want amai,daar gebeurt wat.dan ist het personeel,dan ne passagier.