Tucker Carlson heeft een dagelijkse liveshow op Fox News.
Volledig scherm
Tucker Carlson heeft een dagelijkse liveshow op Fox News. © Videostill Fox News

“Halfgeletterde apen.” Fox News-presentator onder vuur om racistische uitspraken

Dat Fox News-presentator Tucker Carlson vuilgebekt is, weten we al sinds vorige maand een audiofragment opdook waarin hij de Nederlandse journalist Rutger Bregman de huid vol schold en hem “why don’t you go fuck yourself?” toeriep. Nu zijn ook audiofragmenten opgedoken waarin de man erg racistische en vrouwonvriendelijke uitspraken doet in een radioprogramma. De hashtag #FireTuckerCarlson deed maandag al snel de ronde op Twitter.

16 reacties

  • Xander Beheydt

    3 jaar geleden
    ik kijk tucker zijn shows iedere dag en ben volledig eens met wat hij zegt
  • Marie Vanakker

    5 jaar geleden
    @Frank Daels dat deel van die "Facts" mag je er gerust van tussen laten . Meestal herhaalt hij gewoon de leugens van Trump . Kan hij Trump zijn daden niet meer goedpraten ,dan verzwijgt hij die massaal .Net zoals er linkse zenders zijn die de waarheid naar zich toe proberen trekken heb je dan ook deze ultra rechtse zenders die dat ook doen . Maar zeker niet met "facts" eerder met "alternatieve facts " .
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Fox news verdedigt dus een vrouwonvriendelijke racistische presentator omdat hij populair is bij hun achterban. Grappig is wel dat deze figuur, zoals meestal ALLE racisten, zegt dat het allemaal maar om te lachen was, dat hij verkeerd begrepen is en helemaal niet achter die uitspraken staat. Een echte 'man uit één stuk'.
  • Christiaan Goethals

    5 jaar geleden
    Normen en waarden, niet alleen bij ons, dus...............
  • johan fransaert

    5 jaar geleden
    tja het is Fox wat meer kun je daar van verwachten, het is een zender die enkel in Amerika kan floreren wat meteen veel zegt over dat land.