RV
Volledig scherm
© RV

Gilles Van Bouwel viel 15 kilo af: “Geen toegevoegde suikers meer”

TVWie Gilles Van Bouwel (30) aan het werk ziet in het VIER-programma ‘Café De Mol’ zal misschien opmerken dat hij er wat slanker uitziet. Gilles verloor het afgelopen jaar namelijk 15 kilo door suikerarm te eten.

5 reacties

  • Freddy Madou

    5 jaar geleden
    Ivo, ik ben verleden jaar jaar begonnen in februari, alles wat 4 poten heeft afblijven, kippengehakt in plaats van varkensgehakt veel minder vet en goedkoper, kip, kalkoen,vis, zalm vette vis goed voor de goede cholesterol,verse groenten, ik heb diabetes en stond op het punt om te moeten spuiten, ik ben beginnen wandelen 10 km 4 x in de week en cholesterol van 260 naar 160, suikerwaarde 11 naar 6 in bloed, en 15 kilo vermagerd, succes man je kan het, en geen diëtisten aan de deur.
  • Jan De Korte

    5 jaar geleden
    Stefan: een mens moet karakter leren hebben.
  • Eric Vereecke

    5 jaar geleden
    suiker is veel te goedkoop we kunnen gerust bepaalde producten maken met 30 % minder suiker (maar ook soms niet Ex bakker banketbakker
  • Ivo Vandeneynde

    5 jaar geleden
    Waarom lukt dat bij andere mensen wel en bij mij niet? Ik heb al vanalles geprobeerd (diëten, sporten, hypnose) en ik kan het nooit volhouden. Het lukt voor enkele maanden en dan herval ik altijd opnieuw naar zoetigheden (snoep, koekjes, ...). Gezond ontbijt, lunch en avondetern lukt me wel, maar ik krijg nooit de verslaving naar zoet onder controle.
  • Stefaan Manssens

    5 jaar geleden
    De voedingsindustrie is de grote schuldige, ze voegen overal suiker aan toe. Zo wordt iedereen dik en verslaafd en verkopen ze nog meer en die politici snappen het nog steeds niet, maar verkopen en produceren is belangrijk.