Tatyana Beloy en Eline De Munck gaan Astrid achterna: de nieuwste BV-collecties voor Zeb

Het Belgische kledingmerk ZEB blijft zweren bij bekende gezichten. Tatyana Beloy en Eline De Munck brengen dit voorjaar hun eerste collectie op de markt, Tom Waes en Astrid Coppens zitten intussen al aan collectie nummer zes en twaalf.

tdl

Presentatrice en actrice Tatyana Beloy (34) maakte voor ZEB een collectie geïnspireerd op haar grote liefde, de musical. De DEUX.-collectie van Eline De Munck (31) is er dan weer voor werkende vrouwen die hun vrouwelijkheid niet willen onderdrukken. Volgens ZEB-topman Luc Van Mol is de keuze voor de dames logisch: “Eline is een onderneemster die brillen ontwerpt, Tatyana was al zelf met het ontwerpen van kleren bezig. We hebben ook een kleine collectie met voetballer Dennis Praet, die al zijn eigen kledinglijn had. Als we met zo’n bekend gezicht in zee gaan, moet het kloppen. Anders werkt het niet.”

© Zeb

© Zeb

Met Astrid Coppens (36) werkt het kledingmerk al zes jaar samen. Zij bevalt later dit voorjaar van haar eerste kind. Bevallen doet ze overigens in België, niet in Los Angeles. Volgens haar man Bram Coppens niet meer dan logisch. “Voor dat eerste kindje wil je je familie en vrienden in de buurt hebben.”

© Zeb

Tom Waes (50) is sinds drie jaar het gezicht van ZEB. “Het zal je misschien verbazen, maar ik heb een verleden als model. Ik heb op mijn twintigste defilés gelopen voor Dries Van Noten. Zalige tijd was dat. Ik vind het vooral fantastisch dat ik voor ZEB al twee shoots heb gedaan met mijn eigen zoon Milo. We zijn naar Italië geweest en naar de Everglades in Florida. Hij studeert in Rotterdam, we zien elkaar weinig. Dan zijn die dagen samen voor die fotoshoots echt goud waard.”

© Zeb

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer