© RR

Winkel Walter Van Gastel heet vanaf mei Oh’Green

Nog bekender dan Van Gastel in Schoten is de zaak van Walter Van Gastel, de oom van Yves, op de Kapelsesteenweg in Ekeren. Al verdwijnt die naam na de fusie met Oh’Green straks helemaal uit het straatbeeld.

jaa

Walter Van Gastel staat wijd en zijd bekend voor zijn bloemen en tuinbenodigdheden, maar ook voor zijn uitgebreide aanbod van kerstdecoratie, die al in de zomer wordt uitgestald in de winkel. Ook in Ekeren is de laatste jaren heel wat veranderd, voorlopig vooral achter de schermen.

Zeven jaar geleden werd het bekende tuincentrum overgenomen door Hubo, dat later besloot al zijn tuincentra, waaronder Van Gastel in Ekeren, te fuseren met de oorspronkelijk Waalse groep Oh’Green. Het fusiebedrijf stelt 280 mensen tewerk in zestien tuincentra in ons land.

Sterk merk

De winkel in Ekeren bleef tot nu als enige zijn eigen huisstijl en naam behouden omdat Van Gastel een sterk merk is. Maar toch zal de iconische naam verdwijnen. De zaak wordt heringericht als een typische Oh’Green-winkel, zoals dat eerder dit jaar al gebeurde met de Van Gastels in Ninove, Sint-Katelijne en Balen.

Op de marketingafdeling van Oh’Green wordt de restyling aangekondigd voor mei van dit jaar. Wat nu nog in een overgangsfase Oh’Green by Van Gastel heet, zal vanaf dan Oh’Green heten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER