Katrien Van der Heyden
Volledig scherm
PREMIUM
Katrien Van der Heyden © Johan Martens

Katrien, mama van Anuna, is bezorgd om doodsbedreigingen: “Mijn dochter heeft intussen al een cursus zelfverdediging gevolgd”

Showbizz“Toen Joke Schauvliege Anuna beschuldigde van een complot, dacht ik dat het leger of de politie zou binnenvallen om haar te arresteren.” Katrien Van der Heyden (50) is er trots op dat haar dochter van 17 ons aan het denken zet over de klimaatverandering, maar beseft inmiddels ook maar al te goed dat daar een hoge prijs tegenover staat.

68 reacties

  • johan demuynck

    5 jaar geleden
    Ik kan geen enkele vrouw aanraden om geweld te gebruiken tegen een man, ook niet uit zelfverdediging. Dat lokt alleen maar meer geweld uit en spijtig genoeg zal de vrouw uiteindelijk toch de klappen incasseren. Heel hard roepen en maken dat je weg bent is de raad die ik mijn dochters geef.
  • Willy Masson

    5 jaar geleden
    Mediageil, doet me denken aan de periode van freya vandenboschhe die in de krant kwam omdat ze een ladder in haar kousen had terwijl ze de ‘linkse samenleving’ aan het dienen was.
  • Steve Renard

    5 jaar geleden
    Katrien Van der Heyden is een opportunistische element dat haar dochter onnodig in gevaar brengt. In haar ongeremd en onverantwoord hoogmoedig superioriteitsgevoel heeft ze nu al in de plaats van de dochter beslist dat ze veel meer in haar mars heeft dan andere leeftijdgenoten. Zij wil dat gedrocht en verwend nest Greta Thunberg achterna. Binnen dit en zes maanden hoor niets meer van deze elementen, zelfs na toekenning van de vredesprijs.
  • Nicolas Ivanov

    5 jaar geleden
    Wij moeten geloven dat ze deze onzin allemaal zelf heeft uitgevonden en opgezet? Voor wat neemt die madam ons?
  • paul vdkerckhove

    5 jaar geleden
    Men kan voor of tegen zijn maar een bekende persoon of gelijk wie bedreigd je niet , niet anoniem , niet fysiek .