Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Tom Audenaert uit ‘De Luizenmoeder’: “Ik vertrouw Bart De Pauw blindelings. Als hij me morgen belt met een project, zeg ik meteen ja”

ShowbizzDe naam van Bart De Pauw is in de Vlaamse mediawereld een gevoelig onderwerp. Heel wat van zijn vrienden en collega’s zijn erg voorzichtig sinds de televisiemaker in opspraak kwam wegens grensoverschrijdend gedrag en spreken zich niet openlijk uit over de zaak. Acteur Tom Audenaert, die directeur Erik speelt in ‘De Luizenmoeder’, neemt echter geen blad voor de mond. “Hij is en blijft de top als televisiemaker in Vlaanderen”, klinkt het in HUMO.

48 reacties

  • Linda D'Haese

    5 jaar geleden
    laat het eerst tot een rechts zaak komen voor iedereen altijd maar van alles schrijft of vertelt over Bart De Pauw iemand veroordelen zonder proces kan toch niet dus stop er mee met die onzin !!!!!
  • Linda Maes

    5 jaar geleden
    Bart is een topprof. Ik mis zijn programma's en zijn humor. Voor mijn part mag hij morgen terug op het scherm. Degenen die hem verwensen (meestal hebben ze hem nog nooit ontmoet of gezien) leven in de middeleeuwen en zeulen mee met de kudde.
  • Evelien Wouters

    5 jaar geleden
    Mooi zo! De zaken waarvan hij wordt beschuldigd zijn uiteraard niet te accepteren (als ze allemaal effectief waar zijn - Not judging!!) Bart de Pauw is en blijft een van de beste televisiemakers! Het wordt tijd om de feiten van de veronderstellingen te scheiden, een GEPASTE straf te benoemen en hopelijk kunnen we in de toekomst terug genieten van een van zijn producties. Ik blijf altijd fan!!
  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Wat een goedgelovige mensen lopen er toch rond.. Geen beginnen aan.
  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Erik, verschillende vrouwen!! Valt het u niet op dat mensen bang zijn van daders? Ook nu met MJ pas na zijn dood durft men. En ja natuurlijk, jij denkt dat het gewoon gelogen is zeker.