De Britse premier Theresa May
Volledig scherm
De Britse premier Theresa May © AP

“Chaos heerst”: Britse kranten snoeihard voor Theresa May

buitenlandDaags na een nieuwe nederlaag van de Britse premier Theresa May in het parlement, spreken de Britse kranten over een "vernedering" en "instorting". "De chaos heerst", bloklettert ‘The Daily Mail’.

11 reacties

  • ivo simons

    5 jaar geleden
    Chaos? Dat land leeft al meer dan 1000 jaar in chaos. Daar komt de eerst 1000 jaar geen verandering in.
  • Elle Devee

    5 jaar geleden
    Geef die Britten een schop onder hun kont. Dan komen ze straks met hangende pootjes vragen of ze er terug in mogen.
  • Dirk Frimout

    5 jaar geleden
    Respect voor deze vrouw. Opgeven staat niet in haar woordenboek. Ze speelt volgens de regels, gaat keihad voor waar ze in gelooft en riskeert hiermee op haar bek te gaan.
  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    Horrorscenario, maar niet voor gokkers, speculanten en uitbuiters van de vrijhandel. 't IS alsof op een verkeerde autostrade komen doordat de verkeersborden werden misplaatst, wegwijzers werden gedraaid en gesaboteerd en alle volgende uitritten gesloten zijn en voortdurend bumperklevers met hun lichten flikkeren en toeteren en de media caravan een huwelijksfeest houdt op die snelweg.De zenuwen zouden voor minder door de keel van Theresa gieren.
  • Andy Verachtert

    5 jaar geleden
    Britse parlementsleden mogen blijkbaar hun eigen gedacht hebben, wat toe te juichen valt. Zeer in contrast met Vlaanderen, waar een partijgestuurde kadaverdiscipline heerst. Volksvertegenwoordigers moeten enkel het verschil tussen een ja- en een nee-knopje kennen, in opdracht van de partijtop.