UPS stelt ongeveer 1.200 mensen tewerk in ons land, verspreid over zeven vestigingen.
Volledig scherm
UPS stelt ongeveer 1.200 mensen tewerk in ons land, verspreid over zeven vestigingen. © Galicia

Tot 94 banen verdwijnen bij UPS in Diegem

EconomieBij het logistiek bedrijf UPS in Diegem verdwijnen tot 94 banen, waarvan ongeveer de helft administratieve functies. Dat heeft de directie bekendgemaakt. Ze hoopt zoveel mogelijk van de getroffen werknemers elders in de groep te kunnen tewerkstellen, klinkt het. Maar de vakbonden willen de sociale onderhandelingen pas opstarten als er garanties zijn dat er geen naakte ontslagen vallen. 

6 reacties

  • Fonske Beys

    5 jaar geleden
    Met groen moeten we immers niet meer gaan werken . Geen tankkaart meer en geen salariswagen . Ze drukken geld bij en delen ze het dan uit aan de bevolking ?
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Ja betere informatica zal hier wel de echt oorzaak van zijn. De computer neemt het werk over en daar kun je niets tegen doen.
  • florence vermeulen

    5 jaar geleden
    Dit is het gevolg van GROEN hun voorstellen als ze aan bewind komen! ... Niet te verwonderen dat bedrijven zich zorgen maken voor de toekomst als ze kabouter calvo aan horen !
  • Wim Dhondt

    5 jaar geleden
    Komt omdat arbeid in vergelijking met onze buurlanden meer belast wordt. Zondagarbeid mag niet. Enz.. het is niet de eerste firma die vertrekt en ook niet de laatste.
  • Frank Louman

    5 jaar geleden
    Onderaannemers , lijkt altijd een goed idee omwille dat ze goedkoper werken maar de kwaliteit is navenant en zulke beslissingen worden dan ook vaak teruggedraaid.