De ouders van Maddie McCann weigerden hun medewerking te verlenen aan de documentaire.
Volledig scherm
De ouders van Maddie McCann weigerden hun medewerking te verlenen aan de documentaire. © AFP

Controversiële documentaire rond Maddie McCann vanaf morgen op Netflix: “We zoeken naar antwoorden en lichten elke verdachte door”

MaddieMorgen zal de controversiële documentaire rond de verdwijning van Madeleine McCann voor het eerst te zien zijn op Netflix. Meer dan veertig protagonisten -denk maar aan speurders, journalisten en vrienden van de familie- zullen er hun zegje doen. Of de reeks van acht afleveringen ook tot nieuwe inzichten zal leiden, is zeer de vraag. In de trailer die vandaag gelanceerd werd, klinkt het dat elke theorie stevig op de rooster gelegd zal worden. “We zoeken naar antwoorden en lichten elke verdachte door, zodat de waarheid naar boven gespit kan worden.”

2 reacties

  • Philippe Schotte

    5 jaar geleden
    Dat de ouders sterk verdacht worden hebben ze alleen aan zichzeldfte danken , eerst weigeren ze de leugendetector en nu willen ze er alweer niets mee te maken hebben ???
  • John Smits

    5 jaar geleden
    Een kind van 3j en een tweeling van 1j alleen laten en dat wordt maar normaal gevonden? Ik heb er van 5 en 6 jaar als ik die nog maar 5 minuten niet zie ben ik al ongerust