Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Hoe ga je ermee om als iemand je niet leuk vindt

We willen dat onze vrienden, onze collega’s en zelfs die onbekende man die ons aansprak op de bus, ons leuk vindt. Leuk gevonden worden is iets goed. Het is dan ook een menselijke eigenschap om hiernaar te verlangen, je kan hieruit vriendschappen opbouwen, een carrière beginnen en wie weet zelfs een goed lief aan de haak slaan. Maar wat als iemand je niet leuk vindt? Hoe hard je ook je best doet, het lukt niet. Het is soms moeilijk om hiermee om te gaan. 

6 reacties

  • Jurgen De doncker

    5 jaar geleden
    Beseffen dat het probleem bij die andere ligt of denken dat jij ook niet iedereen graag hebt is al genoeg, maar ik kan wel snappen dat mensen met heel weinig zelfvertrouwen het hier moeilijk mee hebben.
  • Louis Bouduin

    5 jaar geleden
    God ja, ik leef al heel mijn leven in de wetenschap dat niemand me ooit leuk vindt. Dat deed mijn eigen moeder al niet, en na haar ook niemand. Dus troost ik me maar met de gedachte dat ik tenminste gezond ben.
  • johan fransaert

    5 jaar geleden
    wat is daar nu zo erg aan.
  • NOEL CLAES

    5 jaar geleden
    Als je me niet wil zoals ik ben, draai U om en laat me met rust.......
  • Hugo Bavré

    5 jaar geleden
    Niets van aantrekken, er loopt nog veel volk op de wereld en zeker nog veel gelijkgestemden met uzelf. Het enige wat u moet doen is bewegen. Iemand die stil zit ziet men niet.