Premier Michel vanmiddag in de Kamer.
Volledig scherm
Premier Michel vanmiddag in de Kamer. © BELGA

Premier Michel “gechoqueerd”: zonder regering in lopende zaken had Francken “waarschijnlijk ontslag moeten nemen”

Premier Charles Michel (MR) noemt de feiten in het rapport van minister van Migratie Maggie De Block (Open Vld) over de humanitaire visa “ernstig en choquerend”. Voormalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) had volgens Michel waarschijnlijk ontslag moeten nemen, als de N-VA in december niet al zelf uit de regering was gestapt, zei de premier vanmiddag in de Kamer.

124 reacties

  • Ludwine Eeckhout

    5 jaar geleden
    Ten eerste zou die Maggie De Block best eens in eigen boezem kijken, zie maar gezondheidssector. Hoeveel zaken verzwijgen en verdoezelen de blauwen??? Michel moet nu ook niet zo afkomen. Pure verkiezingspropaganda en dit door nu constant Theo Francken zwart te maken. De grote jaloezie en nijd tegenover Theo Francken is heel duidelijk merkbaar maar niet iedereen is zo naïef om dat allemaal te geloven en te pikken.
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Dat noem ik zwaar natrappen. Dat is zijn bewijs van onkunde.
  • marcel mampaey

    5 jaar geleden
    4 jaar een beleid met nva gevoerd en het ging zo goed na de uitstap van nva ging Michel ineens de linkerzijde opvrijen en van alles beloven voor toch maar aan de macht te blijven. gelukkig was dat een brug te ver voor ovld en de cdev die zouden hun moeder verkopen om aan de macht te blijven.
  • Chris Devlaeminck

    5 jaar geleden
    Waarschijnlijk is niet zeker. Michel zou zich beter bezig houden met belangrijkere zaken.
  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    Diegene die de mening van een groot deel van de Belgen negeerde gaat het eens zeggen, de egotripper. Theo heeft ons een dienst bewezen, geef niet teveel vertrouwen aan de nieuwe Belgen, want ze zijn maar uit op profiteren.