Paris Jackson
Volledig scherm
Paris Jackson © REUTERS

Kinderen Michael Jackson overwegen om klacht in te dienen

CelebritiesPrince, Paris en Blanket Jackson, de drie kinderen van Michael Jackson, overwegen een aanklacht in te dienen tegen Wade Robson en James Safechuck. 

12 reacties

  • Antonio Mirabile

    5 jaar geleden
    Robson en Safechuck verdienen de gevangenis, ze doen dit enkel om geld te verdienen aan leugens en nog eens leugens. Dat de familie Jackson maar stappen onderneemt tegen deze twee oplichters.
  • Mike Denys

    5 jaar geleden
    Altijd omstreden gast geweest maar ik ken geen enkele 30+ kerel die zo vaak met kinderen wou"spelen". Jammer dat het eenzijdig verhaal is maar de docu lijkt overtuigend. Waarheid zie ik zelf ergens in the middle maar dan blijft het nog te ziekelijk.
  • DennisEijs

    5 jaar geleden
    Zijn zijn kinderen niet erg blank? Zijn ze geadopteerd ofzo? Ik dacht altijd dat het zijn eigen kinderen waren?
  • Tim Van Acker

    5 jaar geleden
    Ze sleuren een popicoon zo door het slijk zonder dat hij 1 eerlijke kans op verdediging heeft. Ik geef zijn kids groot gelijk
  • wim CLAES

    5 jaar geleden
    oh de feiten zijn verjaard, dan zal het wel ok zijn zeker? weinig mensen die gaan stoefen met dergelijke miserie. bovendien wéét iedereen dat ze jackson kenden. waarom zouden ze dan liegen, ze zijn even beroemd op tv als ze hem ophemelen toch?dat ze er nu mee uitpakken? Misschien werd het hen nu pas gevraagd. triest dat iemand op een verhoogje er blijkbaar niet kan of mag afvallen.vreselijke historie.