Justin Bieber verhuist dan toch niet naar Amsterdam

Eind oktober gonsde het van de geruchten dat de Canadese popster Justin Bieber een penthouse ter waarde van 25 miljoen euro had gekocht in het hart van de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Nu is er slecht nieuws voor beliebers van de lage landen: de zanger zou nooit plannen hebben gehad om naar de stad te verhuizen. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite Gossip Cop.

vwh

Gossip Cop is een website die roddels van Amerikaanse roddelbladen controleert op juistheid. Toen ze de berichten over Bieber analyseerden, stelden ze vast dat hij het penthouse niet heeft gekocht. "De 22-jarige zanger mag dan wel een globetrotter zijn, hij heeft geen verhuisplannen."

Wie dan wel in het pand op de Dam, een centraal plein in de stad dat uitgeeft op het koninklijk paleis, zal wonen is onduidelijk. Het penthouse op de zevende, achtste en negende verdieping, goed voor een bewoonbare oppervlakte van 1.250 vierkante meter, moet wel nog eerst volledig gerenoveerd worden. De nieuwe eigenaar krijgt ook een terras van 400 vierkante meter, zowel op de zevende als op de negende verdieping.

.

.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER