Studente crasht tegen combi terwijl ze topless selfie neemt achter het stuur

Miranda Rader zal de volgende keer minstens twee keer nadenken voor ze een selfie neemt achter het stuur. De 19-jarige studente uit Texas ramde namelijk een politiecombi toen ze topless een foto naar haar vriend wilde sturen.

vtvn

De aanrijding vond woensdag plaats nabij de Universiteit van Texas A&M, zo’n 160km van Houston. Rader was onderweg naar de campus toen ze met een open wijnfles in haar SUV het idee kreeg om een topless selfie naar haar lief te sturen. Slecht idee, want niet veel later reed ze in op een combi.

“Ze probeerde haar bloes nog terug aan te trekken”, vertelt agent John Sartell. “Ik vroeg haar dan ook waarom ze niet volledig aangekleed was. Waarop ze zei dat ze een selfie aan het nemen was voor haar vriend.” De vrouw gaf toe dat ze ook eerder op de avond al gedronken had en dat de wijnfles daar vandaan kwam. “Ze zei dat ze een kwart van de fles opgedronken had”.

Volgens het politierapport vertoonde Rader tekenen van dronkenschap. Ze faalde namelijk op enkele testen en haar ogen draaiden voortdurend weg. Al zijn de resultaten van de bloedtesten nog onbekend. De vrouw is momenteel vrij nadat ze een borgsom van 2000 dollar betaalde.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer