Volledig scherm

Deze automerken zijn het vaakst betrokken bij aanrijdingen

Wie zonder schade het verkeer wil doorkomen, kan maar beter bij deze dertig auto's uit de buurt blijven. Volgens Brits onderzoek zijn ze gemiddeld het vaakst betrokken bij ongevallen.

22 reacties

  • Luc Moortgat

    5 jaar geleden
    Dus eigenlijk prijkt de BMW 3 serie bovenaan met 296 per 10000.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Wat een belachelijke lijst ,natuurlijk zijn er meer ongevallen met deze wagens ,die zijn ook het meest vertegenwoordigd in 't verkeer,ze gaan Porsche,Masaratie, Lamborgini Audi R8,Mercedes AMG niet direct in de lijst aantreffen want ze komen niet aan 10000 in totaal bij wijze van spreken.
  • Ludovic De Beuckeleer

    5 jaar geleden
    kan onmogelijk objectief zijn. geen vermelding van het aantal wagens per merk , geen vermelding van het aantal km per wagen enz. wie dit voor de waarheid aanneemt zit er ver naast.
  • Bram De Clerck

    5 jaar geleden
    Waardeloos als je niet normaliseert voor aantal gereden kilometer. Als die priussen allemaal taxi auto's zijn die miljoenen km's doen. Je met kijken naar ongevallen per miljoen gereden km per model dat is de enige objectieve maatstaf.
  • lucienne obijn

    5 jaar geleden
    Amai de mijne staat er niet bij. Denk ook wel dat het merk er niks mee te maken heeft. Zo wordt er ook gezegd dat een rode auto ook meer kans maakt op een ongeval terwijl ik toch meer dan 10 jaar met de mijne gereden heb zonder ongeval.