REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
Real Madrid RMA
2
EINDE
0
RC Celta CEL
  • 62' Goal Isco
  • 77' Goal Gareth Bale

Real klopt Celta, Zidane draait de klok terug: Isco en Bale vanonder het stof gehaald, Courtois kind van de rekening

29 reacties

  • Marko Decandt

    5 jaar geleden
    Tja, hoe gaat dat met keepers? Ze halen de 1ste keeper er uit omdat hij een paar mindere wedstrijden heeft gespeeld. Totdat de 2de keeper nog grotere blunders zal maken, dan zal Courtois waarschijnlijk terug in doel mogen. Geen enkele keeper blijft perfect presteren.
  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    Wat heb ik gezegd, Courtois meteen op de bank. Ik vind Navas ook beter. Ik denk dat Courtois niet veel meer aan spelen zal toekomen. Marcelo mag ook direct spelen. Die moet altijd spelen want is gewoon uitstekend.
  • marc germeau

    5 jaar geleden
    Courtois krijgt op zijn kap. Terecht of niet? Sabotage vanwege Navas aanhangers? Kunnen we niet bewijzen. Wat we wel kunnen, is vaststellen dat Navas er meteen staat met een clean sheet...
  • Ralph Camberlin

    5 jaar geleden
    Hij is weggegaan bij Real omdat hij niet tevreden was met de transfers, hij wou geen Courtois, hij wou wel een Hazard, hij wou niet dat Ronaldo wegging. Nu dat het slecht ging bij Real is hij terug en heeft waarschijnlijk garanties gekregen dat hij nu wel mag zeggen en krijgen wie hij wil. Hopelijk wordt dit geen slecht verhaal voor Courtois
  • Sam Valkenborgs

    5 jaar geleden
    Ik doe niets van Zidane zijn palmares af maar als Ronaldo niet bij Real speelde was er van van 3 CL’s geen sprake ook al stond daar Navas of god weet wie in de goal. Zidane wist dat Ronaldo ging vertrekken en het bewijs is er. Geen titel, geen beker en geen CL zonder Ronaldo.