Illias Teirlinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Illias Teirlinck

Geriater Ann Vandenbroucke (47) uit ‘Topdokters’: “Vreselijke plekken heb ik gezien”

TVIn de Woestijnvis-reeks Topdokters op VIER loopt een opvallende verschijning rond. Ann Vandenbroucke barst van de liefde voor haar oudere patiënten, met wie ze ook al eens een polonaise danst. En toch: “We werken ons hier allemaal kapot”.

8 reacties

  • Jacques Hillaert

    5 jaar geleden
    Ik ga elke week naar een rusthuis en ik spreek mijn bewondering voor de verpleging steeds opnieuw uit, het zijn topmensen
  • Hanne Vlaeminck

    5 jaar geleden
    Maar ze doet het niet gratis, hè, Michel... Ik heb ook heel hard gewerkt om voor mensen te zorgen, maar het wordt heel vaak heel vanzelfsprekend gevonden, hulpvragers worden arrogant in hun eisen, en dan is het op een gegeven moment op.
  • Elfie Berneel

    5 jaar geleden
    Het is inderdaad schrijnend in sommige rusthuizen. Tis schandalig
  • carine francoys

    5 jaar geleden
    Dat is een dokter met het hart op de juiste plaats hoor en zie ze graag bezig in topdokter zo spontaan vrolijk dat is een grote aanwinst voor het ziekenhuis veel dokters kunnen er nog van leren...dikke pluim...
  • adam naaktgeboren

    5 jaar geleden
    In welk ziekenhuis werkt zij? Ik zie de zorgkundigen en verpleegkundigen niet dansen waar ik werk. Ze ploffen neer op een stoel als ze al eens effe de tijd hebben om rustig te eten,... Hoe groter de vergrijzing hoe beter voor haar. Kwaliteitsvol oud worden of zijn is iets anders. Prof. Lauwers KUL zei ooit” pijn is iets wat de mens tweemaal zo ziek maakt tegenover wat hij is zonder pijn” sommige aandoeningen moet je niet behandelen, enkel de pijn.