Archiefbeeld van Hans Bonte (sp.a).
Volledig scherm
Archiefbeeld van Hans Bonte (sp.a). © BELGA

Bonte: “OCAD onderschat dreiging van extreemrechts in België”

OCAD, het orgaan voor de dreigingsanalyse, onderschat de dreiging van extreemrechts in België. Dat zegt Hans Bonte (sp.a), burgemeester van Vilvoorde, naar aanleiding van de aanslag in Nieuw-Zeeland.

8 reacties

  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Bonte is vergeten dat door het linkse correcte gepamper we gekomen zijn waar we nu staan.Nooit iets gedaan voor eigen volk alles gratis willen en de belastingbetalers er doen voor opdraaien.Dat is de werkmethode van de linkse correcte de mensen leugen wijsmaken dat gratis niks kost.In Hasselt weten ze ondertussen dat het gratis toch niet gratis was.
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Ja, hij kan het weten als socialist.
  • mundone Francisca

    5 jaar geleden
    Begrijp steeds niet waarom zij het hebben over extreem rechts terwijl zij de oorzaak zijn van alles wat er nu gebeurd.Indien jullie eerder hadden geluisterd naar de Rechtse partijen dan was het nooit zover gekomen.Begrijpen jullie nu waarom er extreem rechts geboren word?Ik wel door jullie geklungel.
  • JAN krommentak

    5 jaar geleden
    Ik vind dit niet kunnen dat zij nu staan te roepen om bescherming geen enkele kerk in ons land genoot van enige bescherming na de aanslagen wat voor ons geld moet ook voor hun gelden en dat wil zeggen geen voorkeurs behandeling als wij telkens om bescherming moesten vragen wanneer zij in naam van slachtoffers maken en dan bescherming moesten vragen dan stonden er gans het jaar door militairen aan de kerk ! een beetje realisme aub
  • Raoul Rouma

    5 jaar geleden
    De klokkenluider heeft weer wat nieuws om in de media te komen. Begin eerst voor eigen deur te kuisen, maar het zal om de poen dat het weer te doen is. Besef dat U en uw partijtje mee verantwoordelijk zijn voor het uitschot dat U nu wil bestrijden.