VIER
Volledig scherm
© VIER

Celien Deloof, dochter van Margriet Hermans, deze week te zien in ‘Huizenjagers’

TVVanaf morgen zetten drie nieuwe Huizenjagers alles op alles in de Noorderkempen, de regio rond Kapellen, Turnhout en Mol. Eén van de makelaars is alvast geen onbekend gezicht: Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans. 

0 reacties

  1. Achter de schermen bij ‘De ideale wereld’, waar Ella Leyers nét 150ste aflevering achter de rug heeft: “Het kan niet altijd even goed gaan”
    PREMIUM
    tv

    Achter de schermen bij ‘De ideale wereld’, waar Ella Leyers nét 150ste aflevering achter de rug heeft: “Het kan niet altijd even goed gaan”

    Een dagje ‘De ideale wereld’, dat staat volgens de redactie van het VRT Canvas-programma gelijk aan georganiseerde chaos. Iets wat we aan den lijve konden ondervinden toen we een dagje mochten meelopen. Van de eerste brainstorm, tot opnames in pakjes van de Rode Duivels en de broodnodige powernap van presentatrice Ella Leyers (35): we maakten het allemaal vanop de eerste rij mee. “Spijt? Dat hebben we enkel als het niet grappig genoeg was.”
  2. Mediawatcher Mark Coenegracht scherp voor VRT-baas Delaplace in zaak De Pauw: “Hij heeft in zijn eigen voet geschoten”
    HLN Mediawatchers
    5

    Mediawat­cher Mark Coene­gracht scherp voor VRT-baas Delaplace in zaak De Pauw: “Hij heeft in zijn eigen voet geschoten”

    “Bart De Pauw was al van bij aanvang een verliezer. Met zijn eigengereide en onhandige aanpak heeft VRT-CEO Delaplace de hele affaire nu alleen maar nog erger gemaakt. Hij heeft zich daarbij ferm in eigen voet geschoten”. Dat zegt showbizzjournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘HLN Mediawatchers’. Na het welles-nietesspelletje over de uitzending van de reeks ‘Het proces dat niemand wou’, keken woensdagavond maar liefst 542.671 belangstellenden op VRT Canvas naar de eerste aflevering.