Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

PS wil gratis consultaties bij arts en tandarts

De Franstalige partij PS heeft de verkiezingscampagne afgetrapt met haar speerpunten voor de volgende regeringen. De partij wil gratis consultaties bij arts en tandarts, een minimumpensioen na een volledige carrière van 1.500 euro en een verlaagde btw op elektriciteit.

49 reacties

  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Gratis consultatie bij arts en tandarts, min. pensioen van 1500 euro na volledige loopbaan, verlaagde btw op elektriciteit, een sociaal Europa. Wie kan daar iets tegen hebben? Jammer dat de PS niet vermeld hoeveel de staat kan besparen op dure medische behandelingen door in te zetten op preventie.
  • Tom de clerck

    5 jaar geleden
    Gratis bestaat niet, er is altijd wel iemand die moet betalen. Blijkbaar is er in verkiezingsperiode geld met hopen! Deel maar uit!
  • Erik Vervenne

    5 jaar geleden
    De Vlaming zal het wel betalen.
  • Sabinne Bobinne Steckmachine

    5 jaar geleden
    Sommigen lezen een hoofding en beginnen te keffen als een loopse teckel. Consultaties is enkel kijken. De tandarts kijkt in je mond en wijst de problemen aan. Ja dat mag gratis, en sommige tandartsen doen dat al gratis. Het is een enorme brug naar echt onderhoud in de mond, want tandheelkunde kost veel geld. Een tandarts van een beetje kaliber lokt zo patiënten en zorgt er voor dat minderbedeelden genieten van een hoge terugbetaling.
  • Emi Hergersberg

    5 jaar geleden
    veel beloven en weinig geven, doet de zotten in vrede leven, zei mijn grootvader. Het regent in de komende verkiezingsperiode weer dode mussen om de kiezer blij te stemmen;