© Photo News

Eerste grote naam voor Rock Werchter 2017 is bekend

Nadat eerder vrijdag al bekendraakte dat de Britse groep Radiohead naar het Best Kept Secret festival in het Nederlandse Hilvarenbeek komt, maakt nu ook Rock Werchter vrijdag bekend dat de groep headliner is op het festival. Het is daarmee meteen de eerste naam voor Rock Werchter 2017 die de organisatie bekendmaakt.

Radiohead komt langs in Werchter op 30 juni. Het is niet voor het eerst dat de Britse alternatieve rockband op het podium staat van het festival. De band passeerde er eerder al onder meer in 2003 en 2008. Rock Werchter vindt volgend jaar plaats van 29 juni tot 2 juli. De ticketverkoop start op zaterdag 19 november.

“Weinig artiesten kunnen zo’n geslaagde combinatie van succes en experiment voorleggen als Radiohead. ‘A Moon Shaped Pool’ (2016), album nummer negen, is alweer een straf en inventief artistiek statement. Het wordt een hartelijk weerzien met Radiohead. Hun laatste concert in Werchter dateert immers al van 2008”, laat de organisatie vrijdag nog weten in een mededeling.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER