Energieminiester Lydia Peeters.
Volledig scherm
Energieminiester Lydia Peeters. © BELGA

Sloop- en heropbouwpremie al 216 keer aangevraagd

De Vlaamse sloop- en heropbouwpremie, beschikbaar sinds 1 maart, werd al 216 keer aangevraagd. Dat maakt Vlaams minister van Energie Lydia Peeters (Open Vld) vandaag bekend.

9 reacties

  • JAN krommentak

    5 jaar geleden
    Sloop premie 7500 euro dus men breekt zijn bestaande woning af neem ongeveer 250000 euro en krijgt 7500 euro in de plaats ?? als het in elkaar stuikt is dit fantastisch maar anders een aderlating ! of men moet zo kapitaal krachtig zijn dat men énkel geïnteresseerd is in de lokatie
  • Patrick De pauw

    5 jaar geleden
    het is als Tommelein?veel beloven en niets bakken!de VLD is er een kampioen in!!en daarbij zij hebben geen tijd want de verkiezingen komen eraan!allemaal lucht en zever
  • Georges Vande Velde

    5 jaar geleden
    Maak alles betaalbaar voor “iedereen” en premies zijn niet nodig ! Al die premies kosten geld aan de belastingbetaler want die betalen die premies !
  • Erwin VD

    5 jaar geleden
    Het slopen van een woning en opruiming kost ongeveer gemiddeld 60.000,-€ en dan maar een premie van 7500,-€. Dus wie kan dit dat permitteren, enkel zij die genoeg geld hebben hé. En dat allemaal omdat renovatiekosten duurder zijn dan nieuwbouw. Nieuwe woningen worden met goedkopere materialen gebouwd die duur aangerekend worden. Dus alle werken aan woningen aan 6% BTW is zeker niet te veel gevraagd!
  • Gilbert Vermeersch

    5 jaar geleden
    Mw. Peeters van OVLD, wil u nu ook uw beste beentje voorzetten voor die asbest slachtoffers, in de steek gelaten door de kopstukken en gesteund door CD&V, van uw partij?