Andre Hazes met zijn vrouw Monique
Volledig scherm
Andre Hazes met zijn vrouw Monique © VIER

Relatie tussen Hazes Jr. en zijn zus Roxeanne nog steeds ijzig koud: “Ze liepen elkaar straal voorbij”

ShowbizzDit weekend stond er in Nederland het grote ‘Holland Zingt Hazes’-evenement gepland, een eerbetoon aan de Nederlandse volkszanger André Hazes (1951-2004). Zijn kinderen konden daar uiteraard niet ontbreken, al bleek daar dat hun vete nog lang niet bekoeld is.

0 reacties

  1. Zo vind je een betrouwbare plaatser voor zonnepanelen: “Aannemers ouder dan tien jaar zijn zeldzaam”
    Livios

    Zo vind je een betrouwba­re plaatser voor zonnepane­len: “Aannemers ouder dan tien jaar zijn zeldzaam”

    Zonnepanelen maken je deels onafhankelijk van de volatiele energieprijzen, zijn goed voor het milieu én je verdient ze op termijn terug. Heb je er nog geen op je dak liggen, maar wil je wel graag op de groene kar springen? Of wil je je bestaande exemplaren vervangen? Bouwsite Livios vroeg aan zonnepanelenexpert David Houthoofd van Energy Protect waarop je moet letten bij het vergelijken van offertes.
  2. André Hazes toont in documentaire zijn herrijzenis na verslaving: “Na de vernedering wil ik tonen wat er van me geworden is”
    Play
    Showbits
    5

    André Hazes toont in documentai­re zijn herrijze­nis na verslaving: “Na de vernede­ring wil ik tonen wat er van me geworden is”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.