VISTA!
Volledig scherm
© VISTA!

Franky Van der Elst te gast in VISTA!, waar de deelnemers van play-off 1 onder de loep werden genomen: “Ik betwijfel of er veel zal veranderen in de stand”

11 reacties

  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    Tja, die analisten. Velen zeiden dat Anderlecht de slechtste ploeg was in jaren maar ze hebben wel 51 punten gehaald en staan op een kleine afstand van die andere grote 2! Dat Genk in elkaar gaat stuiken was te verwachten (alleen Clement ontkent), een ploeg die al in juli volop bezig is kan in april- mei onmogelijk nog in topvorm zijn!
  • jozef van riel

    5 jaar geleden
    Tja Steve. Maar het kan evengoed dat een ploeg 25 speeldagen aan de leiding staat en zijn voorsprong verliest in de laatste 5 wedstrijden. Wat dan? Of nog erger. Op de laatste speeldag!!
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Mensen die zagen over de PO en zeggen dat de kampioen is degene die als eerste staat op het einde van de competitie awel wie eerste staat dan zullen we binnen 10 speeldagen weten en als de rest is gezaag. ploegen klagen er niet over vinden de PO goed. wat ik wel vind is dat je mss een waarde prijs kan geven aan de eerste in de stand na 30 speeldagen om zo de regulaire competitie wat meer spanning te geven.
  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    Waarom traint Vanderelst Oostende eigenlijk niet? Zou het beter doen dan Verheyen.
  • Karel Van Beeck

    5 jaar geleden
    Van der Elst is een man die nooit het achterste van tong laat zien. Deed hij vroeger al niet en nu ook niet!
  1. VISTA! met AA Gent-manager Louwagie: “Hebben lang getwijfeld over transfer Kaminski, zowel de voorzitter als ikzelf”
    VISTA!

    VISTA! met AA Gent-manager Louwagie: “Hebben lang getwijfeld over transfer Kaminski, zowel de voorzitter als ikzelf”

    De 25ste speeldag in de Jupiler Pro League behoort tot het verleden en er is weer heel wat om over na te kaarten. Zo kwamen Club Brugge en Anderlecht niet verder dan een gelijkspel en AA Gent deed misschien nog de slechtste zaak van allemaal door met 1-2 te verliezen van Moeskroen. Michel Louwagie, de manager van de Buffalo’s, gaf in VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports, tekst en uitleg bij de pijnlijke nederlaag van zijn ploeg. Hij kreeg het gezelschap van HLN-journalist en Gent-watcher Rudy Nuyens en Proximus Sports-analist Wim De Coninck. Niko Lainé leidde als moderator alles in goede banen.
  2. VISTA! met Karel Geraerts: “Ik denk dat Genk het op zijn heupen krijgt. Eenmaal Pozuelo weg is, gaan ze loos”
    VISTA!

    VISTA! met Karel Geraerts: “Ik denk dat Genk het op zijn heupen krijgt. Eenmaal Pozuelo weg is, gaan ze loos”

    Met ex-Rode Duivel Karel Geraerts, momenteel aan de slag bij Eleven Sports en ook in de weer met de begeleiding van individuele jeugdspelers, blikten we vandaag in onze voetbalwebcast VISTA! terug op de 26ste speeldag in de Jupiler Pro League. Geraerts kreeg vanmiddag gezelschap van huisanalist Marc Degryse en Stephan Keygnaert, chef voetbal bij Het Laatste Nieuws. Nicolas De Brabander van Proximus Sports leidde alles in goede banen.