Twitter Politie Utrecht
Volledig scherm
© Twitter Politie Utrecht

Gökmen Tanis (37), de dader van de schietpartij op tram Utrecht, heeft een behoorlijk strafblad

BuitenlandDe dader van de schietpartij op een tram in Utrecht is opgepakt, maakten politie, parket en het stadsbestuur rond 18.30 uur bekend. Eerder op de dag werd het signalement van de toen nog voortvluchtige Gökmen Tanis (37) verspreid. Tanis is geboren in Turkije en heeft een behoorlijk strafblad.

12 reacties

  • Klaus Jozef Kalergi

    5 jaar geleden
    Iemand met dubbele nationaliteit zou onmiddellijk bij het eerste misdrijf die van het gastland moeten verliezen. Net als een illegaal die hier de wet overtreedt nooit gelegaliseerd mag worden. Maar dat zal te logisch zijn en tegen de plannen van de VN/EU dictatuur.
  • alain lammens

    5 jaar geleden
    Het groot probleem van het westen is de pamperpolitiek voor recidivisten.
  • Bart Huysmans

    5 jaar geleden
    Diegenen die hem weer losgelaten hebben, oppakken en opsluiten: een duidelijkere beroepsfout kan je niet maken. Het zal die rechters doen nadenken alvorens dergelijke individuen terug in de maatschappij te sturen!
  • Peggie Van Audenhove

    5 jaar geleden
    Draaideurcrimineel die ongestraft en vrij blijft rondlopen, en daarna dit doet. Nederland is mij dunkt niet veel beter bezig dan België. Justitie laat in beide landen te wensen over.
  • Rania Desaegher

    5 jaar geleden
    Het zal in de toekomst alleen maar erger worden, politie en justitie kunnen dit soort criminelen en dit geïmporteerd geweld niet aan.