Angelique Lensen
Volledig scherm
Angelique Lensen © Raymond Boere

Angelique werd verkracht door Gökmen Tanis: “Hij is knettergek, ik had politie gewaarschuwd”

De 47-jarige Angelique Lensen is het slachtoffer in de verkrachtingszaak van Gökmen Tanis, de man die vanmorgen in een tram in Utrecht drie mensen doodschoot. Volgens haar “heeft zijn daad van vandaag niks met geloof te maken”. “Hij is gewoon knettergek, drugsgebruiker, noem maar op. Ik heb de politie al vaker gewaarschuwd. Hij is geen terrorist, maar een psychopaat.”

28 reacties

  • benny slaets

    5 jaar geleden
    Je moet zelf ook wat gek zijn om met zo iemand een relatie te willen hebben...
  • els de Loof

    5 jaar geleden
    Paul van de velde : de politie doet wel hun werk. Het gerecht beslist of ze vrij komen of niet. Die jongens en meisjes riskeren hun leven. Hoe frustrerend kan het niet zijn. Voor mij een dikke pluim voor de politie.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Ons zo vereerd "mensenrechten systeem" heeft klaarblijkelijk weer eens gefaald. Dat is ons Europa, medeleven met alle mensen, inclusief degenen die het niet verdienen. En die herkent men heel eenvoudig aan hun crimineel curriculum vitae.
  • Frank Louman

    5 jaar geleden
    Die drusggebruikers moet men ook eens stevig aanpakken , zij zijn de bestaansreden van al dat crimineel gedoe rond drugs.
  • Jan Delafontaine

    5 jaar geleden
    Ook in Nederland straffeloosheid. Binnen de kortste keren is die weer vrij. Kijk maar naar van der graaf die was ook na enkele jaartjes vrij.