Het briefje op de deur van Kwalitaria Delifrance.
Volledig scherm
Het briefje op de deur van Kwalitaria Delifrance. © ad

Slachtoffers schietpartij Utrecht: Roos (19) en jeugdvoetbaltrainer Rinke

Er wordt steeds meer duidelijk over de dodelijke slachtoffers van de schietpartij op de tram aan het 24 Oktoberplein in Utrecht. Rinke Terpstra laat een vrouw en drie jonge kinderen achter en werd alom gewaardeerd als jeugdvoetbaltrainer. Ook Roos Verschuur (19), medewerkster van een broodjeszaak, overleefde het schietincident niet. Ook een 28-jarige man uit Utrecht kwam om het leven. 

9 reacties

  • zina riffia

    5 jaar geleden
    Denk ook dat dit geen terreurdaad was. Ik las Turkse man, en ook een vrouw op wie hij gemikt had. Wss vriendin geweest, bon. Denk ook eremoord. Sowieso heel heel heel erg voor alle slachtoffers. Die Turkse jongen mag van mij een levenslange celstraf krijgen, maar dan ook letterlijk levenslang!
  • Peter Vandebeek

    5 jaar geleden
    Eremoord ? Dan doodt je enkel degene die dood moet. En niemand anders.
  • Freddy Demey

    5 jaar geleden
    At een pijn, veel sterkte. Wat een ellende en ik hoop dat zulke daders ook een zwaar lot moeten ondergaan voor de afschuwelijke daad die zij verricht hebben. Onmenselijke leed voor de nabestaanden, kids die hun pa of ma verliezen enz..
  • Jan Delafontaine

    5 jaar geleden
    RIP aan de slachtoffers van de gefaalde multicultuur.
  • Karel Vandenabeele

    5 jaar geleden
    Met dank aan alle linkse multiculturele voorstanders die dit probleem in onze maatschappij hebben gecreerd en nog steeds het probleem niet inzien. Wolven en beren laten samenleven loopt ooit slecht af.