Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Eva Daeleman opent Coachinghuis in Oostende, samen met haar vriend Stijn: “We willen mensen doen geloven in hun eigen magie”

ShowbizzEen dikke maand geleden ruilde Eva Daeleman (28) haar thuisbasis Mechelen in voor de stilte van de Oostendse kust. En dat deed ze niet alleen: er is al een tijdje een nieuwe man in haar leven, die Stijn heet. Op haar blog ‘Elke dag vakantie’ spat de liefde eraf tussen de voormalige MNM-stem en de 30-jarige freelancer. De twee starten binnenkort ook een nieuw project op: ze openen een Coachinghuis in Oostende.

6 reacties

  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Elke dag vakantie? Als je afspraken hebt, en je hebt geen zin, zal ook jij die gewoon moeten nakomen hoor. :) Vakantie is het niet elke dag. Als je dat je klanten wil wijsmaken, ben je fout bezig. Je moet net accepteren dat het niet elke dag vakantie is en kan zijn.
  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Overdrijf je niet een beetje? Dan kan echt iedereen dit doen. Je bent geen 30, en hebt enkel coaching gevolgd. Je hebt geen therapeutische opleiding. Ik hou de prijzen in de gaten. Want je bent hopelijk voldoende sociaal geëngageerd om geen te hoge prijzen te vragen. Met dat gezwets. Heel veel kan je zelf ook halen uit zelfhulpboeken.
  • chris hellemans

    5 jaar geleden
    Wat moet je op zo onnozele dingen allemaal nog zeggen ??? Dat zijn van die dromen van iemand van 12 jaar. Ik dacht toch dat zij ouder zijn ???
  • Benny De Keyzer

    5 jaar geleden
    Ze gaat mensen die al diep in de put zitten 'helpen' door hen dure 'holistische coachings' te verpatsen waar ze 'op zoek gaan naar energielekken, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak'. Dat is toch klinkklare onzin en misbruik maken van kwetsbare mensen die al in de miserie zitten. Mag dat zo maar?
  • Lieven Cleymans

    5 jaar geleden
    Coachen voor iemand die voor zijn 25 al een burn-out had ?