dinsdag 19 maart 2019 - FC Limburg
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

Op onze redactie brachten we de ‘header bin challenge’ alvast tot een goed einde. Boumediene Belbachir

Uw krant geeft reis cadeau aan team dat ‘FC Limburg Challenges’ best uitvoert

Met de hele ploeg gratis naar de zon

Hoezo, een stage onder de zon enkel weggelegd voor profteams? Dankzij Het Belang van Limburg en partner Corendon Vliegvakanties maak ook jij met je voltallige voetbalteam kans op een gratis reisje onder de zon. Daarvoor moet je wel eerst drie ‘FC Limburg Challenges’ tot een goed einde brengen.

Het moet gezegd: de voetbalgemeenschap is momenteel al springlevend in onze provincie. Maar met deze opvallende actie zet uw krant haar beste beentje voor om het groepsgebeuren bij Limburgse voetbalploegen nog wat meer te stimuleren. De hoofdprijs liegt er niet om: een gratis vliegreis vanuit Maastricht met het voltallige team.

Om voor die hoofdprijs in aanmerking te komen, moet een team eerst twee open uitdagingen, de zogenaamde FC Limburg Challenges doorstaan. De twee teams die deze opdrachten op de leukste manier tot een goed einde brengen, worden op 10 mei verwacht op het Gala van het Provinciale voetbal in de Hasseltse Versuz. Daar wordt dan bij het uitvoeren van de laatste challenge uitgemaakt welke finalist naar huis gaat met een voucher van Corendon Vliegvakanties, goed voor een all-in tripje van drie dagen met het team naar de zon.

 Boumediene Belbachir

“Bij de eerste challenge vragen we de teams om de bekende kleedkamerfoto van Real Madrid na het winnen van de ‘Clasico’ in Camp Nou tegen FC Barcelona in 2016”, legt Carl Leen, Partnership Manager bij Het Belang van Limburg, uit.

“De tweede challenge is het voltooien van een header bin challenge. Je weet wel, dat nummertje waarbij elk teamlid de bal met het hoofd moet raken alvorens deze met een korte maar welgemikte kopstoot in een vuilbak te doen belanden.”

De laatste challenge voor de twee finalisten zal plaatsvinden in de Versuz. Wat deze challenge precies inhoudt, wil Carl Leen nog niet verklappen.

“Wel kan ik meegeven dat deze laatste uitdaging vooral de stressbestendigheid van de laatste overgebleven teams zal testen...” (pivan)

Elke Limburgse voetbalploeg of futsalploeg mag deelnemen. Deelnemers moeten wel ouder zijn dan 18 jaar. Meer info en het reglement vind je op www.hbvl.be/challenges

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws