Philippe  Geubels 'Geub'
Volledig scherm
Philippe Geubels 'Geub' © VRT

Bekijk hier de eerste beelden van ‘Geub’, de fictiereeks met Philippe Geubels

TVVlaanderens bekendste komiek is dit najaar te zien in ‘Geub’. Daar verspreidt Eén nu de eerste beelden van op sociale media. Philippe Geubels (37) vertolkt vanzelfsprekend de hoofdrol. De komische fictiereeks zal in acht afleveringen te zien zijn op Eén en is het resultaat van een samenwerking tussen België en Nederland.  

1 reactie

  • Cindy De Lamper

    5 jaar geleden
    Hebben de opnames mooi kunnen volgen vanaf de flat van mijn vriend. De Geub regelmatig tegengekomen in onze straat + crew. Opgenomen in Rumst. Was leuk om al die nachtopnames te zien waar ze megagelukkig belichting gebruiken en enorme schermen. Hebben nooit last gehad van lawaai en kregen elke week een update van wat er die week ging gebeuren. Is opgenomen in de warme zomer van vlede jaar. Kijken❤️❤️
  1. Lynn Van den Broeck tekende open brief over De Pauw-docu: “De documentaire niet uitzenden is een raar signaal”
    tv

    Lynn Van den Broeck tekende open brief over De Pauw-do­cu: “De documentai­re niet uitzenden is een raar signaal”

    In ‘De tafel van Gert’ heeft ‘Thuis’-actrice Lynn Van den Broeck (31) uitgelegd waarom ze de open brief van de cultuursector aan het adres van VRT-CEO Frederik Delaplace heeft ondertekend. Die besliste vorige week om de documentaire over de zaak-Bart De Pauw niet op VRT Canvas uit te zenden. Na protest moest hij daar op terugkomen. “Ik vind het niet uitzenden van de documentaire een raar signaal”, aldus Van den Broeck.
  2. Ex-wielrenner Jan Bakelants doet mee aan ‘Special Forces’: “Militaire scholing voor iedereen zou niet verkeerd zijn”
    PREMIUM
    tv

    Ex-wielrenner Jan Bakelants doet mee aan ‘Special Forces’: “Militaire scholing voor iedereen zou niet verkeerd zijn”

    Stapje in het onbekende voor ex-wielrenner Jan Bakelants (38). De voormalige gele trui tast straks zijn grenzen af in ‘Special Forces: wie durft wint’ in plaats van op de koersfiets. “Ik dacht vooraf dat het gewoon een spelprogramma was, maar dit was echt the real deal”, aldus de HLN-wieleranalist. Naast hem zijn nog twee nieuwe namen bekend voor het tweede seizoen: een ‘Thuis’-actrice en een Nederlandse zanger. En één ‘Special Forces’-collega kent Bakelants al goed: “Ik ontmoette hem in het ziekenhuis, onder de slechtst mogelijke omstandigheden.”