Sophie Dewaele presenteert de trekking van de Nationale Loterij
Volledig scherm
PREMIUM
Sophie Dewaele presenteert de trekking van de Nationale Loterij © RV

Er komt geen (lotto)bal meer op tv, als het van Ombudsman afhangt

TV“Moet de openbare omroep nog uitzendtijd besteden aan de lottotrekking?” Dat vraagt Vlaams Ombudsman Bart Weekers zich af bij de voorstelling van zijn jaarlijkse klachtenrapport. Hij pleit voor het bannen van alle gokreclame en wijst op de voorbeeldfunctie van de VRT.

31 reacties

  • Fabogen Wereldwijd

    4 jaar geleden
    Laat de dromers hun dromen in een snelveranderende wereld... De winstkansen i.v.m. alle Lotto's zijn echter uiterst miniem tot nihil en het blijft een waarheid dat de Lotto een bodemloos vat is voor de meeste spelers. Je ziet de Grote Winnaars nooit, evenmin als je geld, terug. En tussen de zogenaamde 'bonuscodes' zitten jouw codes: NEVER.
  • Jacques Hillaert

    5 jaar geleden
    Jongens waar wordt er nu toch allemaal over gediscuteerd , alle onnozelste zaken worden in het verkeerde licht geplaatst door de ene of andere organisatie die de slimste wil zijn, als het zo verder gaat dan kunnen we beter onze tv weg doen , St Niklaas vergeten, geen licht meer aansteken, de verwarming af zetten, de auto thuis laten, nooit nog naar een meisje kijken, zeker geen rare berichtjes sturen, nooit nog naar de sauna gaan enz … is het dan nog waard te leven en vooruit te kijken, pffff,
  • Benny Coomans

    5 jaar geleden
    schaf die politieke programma's dan ook maar af
  • Herman Mattheus

    5 jaar geleden
    Schaf die functie van ombudsman af. Komt toch alleen maar met idiote voorstellen af. Besparing.
  • Guido Backers

    5 jaar geleden
    Er zijn nog zekerheden in het leven. Zo ben je door op de Lotto te spelen zeker je geld kwijt. Men zou beter eens de mensen wat financiële opvoeding geven en bv. de basisprincipes van beleggen bijbrengen, kwestie van iets op te bouwen voor later, zal broodnodig zijn!