RUDI VAN BEEK
Volledig scherm
© RUDI VAN BEEK

42 banen op de tocht bij Arbonia in Dilsen

Bij de divisie Verwarming, Ventilatie en Airconditioning (HVAC) van Arbonia in Dilsen staan 42 banen op de tocht. Om haar productspecifieke concurrentiepositie te versterken, heeft de divisie HVAC van Arbonia de intentie om delen van de huidige productie in Dilsen te reorganiseren, alsook om de bestaande overcapaciteit af te bouwen, zo meldt het bedrijf.

2 reacties

  • Ramon Simon

    5 jaar geleden
    Overal zie je de jobs weeral verdwijnen, zeker in Duitsland. Ze zijn al aan he voorbereiden op de volgende crisis. Het gratis geld leidde tot overproductie terwijl er al teveel was. Maak het de ganzen wijs dat de koopkracht stijgt, we zijn allemaal weeral een stukje armer ondanks dat de werkloosheid ontzetten laag is, toch sputtert het economisch. Reden? Ontwricht systeem, het meeste gaat naar de rijken veelal door kapitaalwinsten, dus zelfs geen arbeid.
  • cecil atherton

    5 jaar geleden
    Zoals voorspeld, vlaanderen een armzalige regio waar iedereen binnenkort, zij het tijdelijk, voor de staat 'werkt'. Wat er gaat gebeuren wanneer die staat gaat moet 'herstructureren' laat zich raden.